کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی از برگزاری جشنواره غذاهای بومی محلی به مناسبت روز جهانی غذا و حذف فست فودها از سبد غذایی خبر داد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی از برگزاری جشنواره غذاهای بومی محلی به مناسبت روز جهانی غذا و حذف فست فودها از سبد غذایی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ الهام پور مقدم گفت: برگزاری جشنواره غذای سنتی و بومی گامی است در راستای تحقق شعار روز جهانی غذا (( آب و هوا در حال تغییر است غذا و کشاورزی هم باید تغییر کند )) می باشد.
وی افزود: جشنواره غذاهای بومی طبیعتاً شامل غذاهایی سالم می باشند و مردم را ترغیب به استفاده از غذاهای بومی و سالم می کند.
پور مقدم با بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره هایی برای برچیدن رژیم غذایی اشتباه می باشد، اظهار داشت: ما سعی داریم با عرضه غذاهای سنتی و بومی سالم، خانواده ها را ترغیب به استفاده از این نوع غذاها کنیم و میزان مصرف فست فود که یکی از عوامل مهم ایجاد انواع بیماریها است را کاهش دهیم
کارشناس مسئول تغذیه گفت: ملاک داوری در این جشنواره چند آیتم، ارزش غذایی مواد به کار رفته، خلاقیت و تزئینات ظاهری،طعم خوب و نوع پخت بوده و در پایان به رسم یادبود به 25 نفر از شرکت کنندگان جوائزی اهدا شد.








